Kontaktlinser
Har du haft glasögon i många år, kanske funderat på kontaktlinser, men aldrig vågat prova? Eller haft linser tidigare men inte varit nöjd. Idag kan i stort sett alla olika synfel korrigeras med kontaktlinser. De flesta upplever en enorm frihet med linser.
De är komfortabla, lätta att sköta, och ger en god synskärpa med obegränsat synfält. Vid utövande av någon idrott är linser överlägsna glasögon, de sitter kvar, glider inte ner på näsan, immar inte mm. Önskar du byta ögonfärg finns det även kontaktlinser för detta.

Vi strävar efter att ge våra kunder trygghet, säkerhet och bra service. Det viktigaste när man bär linser är noggrann skötsel av linserna och regelbundna kontroller av ögonen hos den legitimerade kontaktlinsoptikern. Risker med kontaktlinser är små. Sköter man linserna rätt är risker för allvarligare komplikationer pga. kontaktlinser idag mycket små. Sverige är ett föregångsland på denna punkt. Detta beror bl.a. på bra information, regelbundna kontroller och täta linsbyten. Har du linser idag, är det dags för dig att byta till nya linser eller vill du prova linser för första gången? Kontakta oss för en tid så hjälper vi dig.